Home /

 

Sist oppdatert: 02.02.2023

Hedemarken Friskolen («oss», «vi» eller «vår») driver nettstedet Friskolen («tjenesten»).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer angående innsamling, bruk og utlevering av personlig informasjon når du bruker tjenesten vår.

Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen unntatt som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Vi bruker din personlige informasjon for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har termer som brukes i denne personvernreglene samme betydning som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig på https://www.friskolen.no

Innsamling og bruk av informasjon

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon («Personlig informasjon») kan omfatte, men er ikke begrenset til:

Logg data

Vi samler inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker tjenesten vår («loggdata»). Disse loggdataene kan inkludere informasjon som datamaskinens Internett-protokoll («IP»)-adresse, nettlesertype, nettleserversjon, sidene i tjenesten vår du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tiden brukt på disse sidene og annet statistikk.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer med små mengder data, som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på datamaskinens harddisk.

Vi bruker «informasjonskapsler» for å samle inn informasjon. Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke noen deler av tjenesten vår.

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner for å legge til rette for tjenesten vår, for å levere tjenesten på våre vegne, for å utføre tjenesterelaterte tjenester eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har tilgang til din personlige informasjon kun for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke den til andre formål.

Sikkerhet

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett, eller metode for elektronisk lagring er 100 % sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over, og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Tjenesten vår henvender seg ikke til noen under 18 år («Barn»).

Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 18. Hvis du er en forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personlig informasjon, vennligst kontakt oss. Hvis vi oppdager at et barn under 18 år har gitt oss personlig informasjon, vil vi slette slik informasjon fra våre servere umiddelbart.

Overholdelse av lover

Vi vil avsløre din personlige informasjon der det er påkrevd ved lov eller stevning.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Du anbefales å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen trer i kraft når de legges ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss.