Home / 2019-20 / Sponsorløp til inntekt for sykehusskipet M/V Liberty

 

Fredag 27. sept. fra kl. 11.30 arrangerer U-skolen det årlige sponsorløpet til inntekt for sykehusskipet «M/V Liberty» og deres arbeid for å hjelpe befolkningen på Papua Ny- Guinea (PNG) med helsetjenester som f.eks. operasjon av grå stær. Av de over 50 år, er nesten 6% blinde, en av de høyeste forekomstene i verden. Grå stær er den mest fremtredende årsaken til blindhet. Den kan behandles med en enkel operasjon, hvis man har tilgang til det.

I år har vi en digital løsning hfs.misjonsløp.no. Her registrerer man seg som deltaker (for U-trinnselever). Her kan du også registrere deg som sponsor for en eller flere deltakere. Du vil da få en SMS og e-post i etterkant av sponsorløpet med totalsum og betalingsinformasjon. Hvis du ønsker å gi en gave til prosjektet uten å sponse en deltaker, kan du bruke Friskolens prosjektkonto 2801.52.93081 eller VIPPS # 575088.  

I forbindelse med sponsorløpet har vi kakesalg. Gjærbakst og kaker 15 kr pr stykk. Saft 5 kr. I fjor samlet vi inn 134.000 totalt, og vi håper at vi klarer minst like mye i år!

For mer informasjon om skipet, se her:
https://drive.google.com/open?id=1-QutVQplms_IgOthVFWSzd9E3GF-HTPe