Home / løpende / Go-fest 2014

 

Ungdom i oppdrag, moderorganisasjonen til Friskolen, har sommerstevne i Stavern 7. – 10. august. Det kan vi anbefale varmt.

Mer info om KIDZ: 3 – 12 år:

Mer info om UNG: 13 – 18 år:

Fokus på venner og felleskap

Vi legger stor vekt på fellesskapet og relasjonene på en slik festival. Dette er veldig viktig for UNG! Vår målsetning er at ingen som kommer skal oppleve seg utenfor, og vi har god erfaring med lag og aktiviteter som gjør at alle hører til og finner godt vennskap. Det betyr at foreldre trygt kan ta med tenåringen sin på GOfest uten at de faller utenfor selv om de kommer alene! Som tenåringsfar vet jeg selv at slike festivaler, med opplevelse med Gud og aktuell forkynnelse, er verdt hver eneste krone! Så her er utfordringen til alle andre tenåringsforeldre: La oss ta med våre og slå fjordårets rekord i deltakere på UNG!

Men det er ikke bare de unge som liker vennskap. GOfest skal være en møteplass for venner, gamle stab og tidligere studenter. Vi utvikler derfor en egen kro for 20+ og anbefaler alle å prøve fellesskapet i teltleiren!

Les mer om Go-fest her:
Runar

 

 caesar
Caesar Kalinowsky er tidligere pastor i en mega-kirke i Chicago området. Han har bakgrunn fra kommunikasjon og media, og er en åndelig entreprenør og levende historieforteller.Treffer du Caesar, er han gjerne i ferd med å starte et nytt misjonalt fellesskap. Han har lang erfaring fra menighetsplanting både i California og New York. Caesar er misjonsstrateg og grunnlegger av Soma (nettverk av menigheter). Han er opptatt av å leve evangeliet, være Guds kirke hver dag, og se samfunnet preget av evangeliet. Caesar er utrolig dyktig på disippelskap. Han og hans kone Tina har vært gift i 30 år og har tre barn.
 nordli
Andreas Nordli er leder av Ungdom i Oppdrag i Norge og er en dynamisk misjonsleder med stort hjerte og store visjoner for Guds rike. Han brenner for unge menneskers engasjement i misjon, bærer nød for de nødlidende, flyktninger og fattige samtidig som han ser strategiske muligheter.Andreas har vært misjonær i Romania, pastor i Norge og har de siste fem årene vært nasjonal leder i Ungdom i Oppdrag.
 viggo Viggo Klausen er en kreativ formidler og virker til daglig som barne- og familiepredikant. Han er speisalist i å forkynne for flere generasjoner sammen, har laget barneTV og er opptatt av ”Levende tro” – et fokus på smittsom tro i hjemmet. Endelig har vi klart å få Viggo til GOfest!