Home / 2020-21 / 5. kl. er videre til finalen i Veslefrikk og 8. kl. i U-trykk!

 

For 6. gang deles Veslefrikkprisen og U-trykk ut og 5. klasse og 8. klasse ved skolen vår er blant årets finalister. Se den offisielle finalistene kunngjøringen her. Begge klassene har komponert musikk som de har sendt inn som sitt bidrag. Her følger juryens uttalelse:

Hedemarken friskole – 5. trinn

Utdrag fra juryens tilbakemelding: En flott og lang komposisjon med massevis av spennende innhold. Dere varierer slik at det hele tiden er spennende å høre på, samtidig som dere lar oss lyttere få oppleve delene på nytt når de kommer igjen. Det er veldig bra. Dette er å komponere! Dere har også mange fine instrumentkombinasjoner som lager noen ordentlige fine klanger sammen.

Hedemarken friskole – 8. trinn

Utdrag fra juryens tilbakemelding: Dere har laget en kjempefin og fengende låt med spennende og uortodokse elementer som lyder av bordtennis. Introen bygger opp på en god måte ved å legge til flere og flere instrumenter og dobbel puls i bassen. Verset har en spennende melodi som passer bra til akkordene.

Lurer du på hvem av finalistene som stikker av med seieren? Se festkonserten med Kringkastingsorkestret direkte på skapia.no 7. mai.

Gratulerer til flinke elever og lærere!